Cartofi copti umpluti cu pui


Ca de obicei, duminica vin cu cate o reteta simpla si foarte gustoasa. Azi am adus cartofi copti, umpluti cu piept de pui si serviti cu usturoi.

Fiindca ne-au placut mult cartofii cu mozzarella, am vrut sa mai incerc si alte variante de cartofi copti umpluti. O idee excelenta pentru weekend!

Portii: 2
Timp de preparare: 30 min
Timp de coacere: 60 min
Dificultate:
usor

Am folosit:
  • 3 cartofi, 300 g piept de pui, 100 g maioneza de casa, 1 legatura de marar, boia dulce, sare, piper, chilli, mujdei (optional)
Cartofii se spala bine, sa lasa la scurs, apoi se taie pe jumatate.
 
Se pun jumatatile de cartofi intr-o tava stropita cu putin ulei.
 
Se lasa aprox 60 de minute la foc mic-mediu pana se rumenesc usor deasupra.
 
Se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.
 
Cu o lingurita se scoate usor jumatate din miezul cartofilor. 
 
Pentru umplutura fierbem pieptul de pui, il racim si il taiem bucati mici.
 
Preparam maioneza si o amestecam cu pieptul de pui si mararul tocat marunt. Condimentam dupa gust. 

Umplem jumatatile de cartofi cu ajutorul unei linguri, decoram cu marar si chilli si servim cu mujdei.

* Daca va place mult usturoiul, puteti amesteca direct mujdeiul si maioneza!


Pofta buna!

0 Response to "Cartofi copti umpluti cu pui"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.